Happy times


The same

 
Blev så förstjust i den svarta toppen jag köpte, så var tvungen att köpa en till! Gina tricot

Hemmavid


Nu drar vi!

 
[Tidsinställt inlägg]
 
Godmorgon på er! Inatt fick vi skjuts till Arlanda och nu har vi förmodligen stigit på flygplanet och lyft. Vi har tre och en halv timmes flygtid framför oss och sedan en timmes bussresa tills vi anländer på vårt hotell. 
 
Jag har förberett ett par inlägg som dyker upp under veckan så heelt tomt på bloggen blir det inte. Tills vi hörs igen om en vecka får ni ha det toppenbra! Puss och kram, nu ska jag bli bruuun

Cardigan

 
Svart cardigan från Gina tricot. Luftigt material, knäppning fram och en stor vacker volangdetalj på ryggen. 

Den lilla svarta


Ny topp

 
Hittade denna & kände att det var det perfekta höstplagget. Lättmatchat, inte för tjockt material och himla söt med volangen nertill. 149 kronor på Gina Tricot. 

Mixed pictures 4


Two of a kind

 
Jag är så himmelens sjujäkla nöjd med dom svarta skorna jag köpte för ett tag sedan att jag var tvungen att köpa ett till par i brunt som jag kan använda nästa sommar.

Autumn

Hösten är min favoritårstid när det kommer till mode och att klä sej. Det är sjukt vad mycket snyggt man hittar i butikerna så här års och för att inte tala om alla idéer som dyker upp om kläder som kan matchas till en massa snygga outfits. 
 
 
/Inspiration. Såhär vill jag se ut i höst. 

12 dagar kvar

Tiden rusar iväg och nu är det bara tolv dagar kvar tills vi åker.
Igår fick vi klartecken om hur vi tar oss till Arlanda och hem igen, vilket känns väldigt skönt. Det har varit oklart en tid men nu kan vi äntligen slappna av!
 

Kräftfiske

I stort sett hela helgen spenderas i Enviken med kräftfiske, med undantag för bröllop då förstås! Jag hade Mio med mej också, då mamma var i Vemdalen över helgen. Trodde inte det skulle gå så bra som det gjorde men han är så duktig min lilla prins! 
 
Vi fick i alla fall en hel del kräftor och hade en toppenhelg med underbart sällskap <3
 

Mixed pictures 3


Elizabeth Arden

För två år sedan när jag och mamma åkte till Korfu satt vi och kikade igenom taxfree-erbjudanden på flyget. Där hittade vi kitet ovan, med bronspuder, rouge och läppglans för cirka 450 kr. Vi beställde ett varsitt och jag har nog aldrig varit mer nöjd med ett smink-köp än vad jag var då! Och fortfarande är, kanske jag ska säja, rouget har jag fortfarande kvar och trots daglig användning har jag inte ens använt hälften!! 
 
Men så igår dök taxfree-katalogen för mej och Christoffer upp i brevlådan och när jag kikade igenom den hittade jag detta kit igen, för YNKA 269 kronor (butikspris 990 kr). Behöver jag säja att detta kommer beställas igen? 

Mammis <3

 
Våran lilla utflykt igår var riktigt mysig! Vi åkte lite fel här och där, hade allsång i bilen, skrattade supermycket, gick igenom IKEA på rekordtid, var påväg att gå helt fel när vi väl var i Horndal och när vi shoppat loss på inredningsbutiken bjöds det på fika. "Min lilla mormor och jag"-butiken hade i princip bara Shabby chic-grejer, jag var i himmelriket kan jag lugnt säja. Trots det handlade jag inte alls mycket, lite småsött och nödvändigt bara :) 

RSS 2.0