LOVE

det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland alla kyssar, att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. det handlar om att älska smaken av någon annans läppar, bli nedtryckt i kudden och kysst över hela kroppen. det handlar om att kunna kyssa bort sårbarheten, om att viska jag älskar dig tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.

det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, och att bara älska händer som dras genom hår och fingertoppar som smeker en längs ryggraden. det handlar om fingertoppar och om händer som vill bo i varandra.
om att springa skrattande genom ösregn. det handlar om att gå i mörker och titta på stjärnor och om att blåsa luft i varandras lungor tills bara skrattet finns. om att ligga still och lyssna på varandras hjärtslag och att vara tryggt inlindade i stora luddiga närhetsfiltar

det handlar om tvåsamhet som inte river sönder och om att tala samma språk och tystnad och att gömma sig i tält av mjukhet tillsammans
och att veta, att &-tecknet mellan du & jag egentligen är ett bindestreck


Nytt


Scrunch-butt

 
Har velat ha en scrunch-butt varje sommar de senaste åren men aldrig tagit mej tiden att beställa hem någon. Så av en liten slump hamnade jag inne på Tradera förra veckan och fann denna som blev min :)

RSS 2.0