Madrassåkning

Jag och Fho brukar alltid prata gamla minnen och skratta åt misstag och saker vi gjorde när vi var yngre på våra promenader. På somrarna hamnar vi alltid tillslut i någon lekpark och provar diverse ting som finns, ja tills det faktiskt kommer barn till lekparken som kollar på oss med en blick som säjer "vad gör dom där gamlingarna här?!"
 
Så igår när vi gick förbi vår gamla skola Främby så fick vi syn på en stjärtlapp vid pulkabacken och lite senare såg vi även två madrasser. Det var ju som gjort för oss! Vi grabbade tag i varsin madrass, sprang uppför backen och kastade oss på madrasserna. Precis som om vi vore nio år igen.
 
Nu slutade det hela dock inte så jättebra. Fho hamnade i ett hål med vatten så hela hennes ben blev blött och jag skrapade upp rumpan och byxorna när jag åkte av madrassen och istället drogs ner i isbacken. Fho fick ringa efter skjuts hem och jag gick med tröjan lååångt ner över rumpan på vägen hem, haha!
 

Återbesök

Trots att det gått hela nio månader sedan jag gjorde min bröstförstoring har jag liksom aldrig fått tummen ur att boka ett återbesök än. Allt har gått så bra och de har läkt fint så jag har känt att jag inte behövt det. Nu på senare tid har jag dock övervägt om jag borde boka ett återbesök ändå, för att vara på säkra sidan och även höra att Calle är nöjd. Jag har fortfarande mitt presentkort kvar som jag fick ihop med hälsodeklarationen och garantibeviset på op-dagen, så jag kan ju slå två flugor i en smäll när jag väl är där :)
 

Blame it on my ADD, baby


Fillers

Jag tycker att stora läppar är otroligt snyggt. Nu menar jag inte sjuka ankläppar utan lagomstora, fylliga och pussvänliga läppar. Jag har redan lagomstora läppar men suget att prova bara för att se hur det skulle se ut är otroligt stort! Har kikat runt lite på internet och hittat två ställen i Falun som gör det, Majakliniken och SPC. Kostar mellan 2000 - 2500 kr, inte så farligt alls. Dock är jag lite kluven när det kommer till vad jag skall fylla läpparna med, Juvéderm eller Restylane. Restylane var billigare men Juvéderm känns bättre, plus att Juvéderm innehåller bedövningsmedel så själva injektionen känns mindre. Får se om jag tar mod till mej att fixa läpparna till sommaren, är inte sådär supersugen på de där sprutorna, men som man säjer - vill man vara fin får man lida pin!
 

RSS 2.0