Lefkas dag 1

Resan började 01.30 då vi tog bilen ifrån Falun och fick skjuts utav Kenneth och Simon. Runt 05 - tiden var vi framme vid Arlanda där vi gick till incheckningen och lämnade ifrån oss vårat bagage. Kikade runt lite i Taxfreen och jag besökte Victoria's Secret för att lukta på alla body-lotions. 
Vi gick till ett fik/bar och beställde in varsin öl och smörgås och där satt vi tills det var dags för boarding. Vi hamnade på rad 15 och jag satt bredvid en söt liten tant med rosa tröja som drack både det ena och det andra under flygturen, haha. 
 
Väl framme i Grekland hoppade vi på transferbussen som greken Thannasis körde, det tog cirka en timme från flygplatsen på Preveza till vårt hotell. Vi checkade in på hotellet, som var riktigt fint, och gick mot vårt rum som vi i efterhand fick veta var en svit! Bytte om och gick till ett supermarket, drack en varsin breezer och gav oss ut på jakt efter ett par flipflop och avslutade den turen på hotellet med varsin Mythos. Badade även i havet någon gång under eftermiddagen och sen somnade vi båda runt 20.00.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0