Lefkas dag 5

Var uppe vid 07.30 och åt frukost. Tog det lugnt på rummet en stund innan vi gick till havet, där var vi runt 10.00. Solade & badade, upplevde vattnet mycket kallare denna dagen. 
 
Lunchade på Mythos beach bar, en varsin hamburgare & en mythos för att sedan doppa oss lite snabbt i havet & gå tillbaka till hotellet. Var där vid 14-15, badade i poolen & drack öl innan vi gick till rummet. 
 
Christoffer somnade igen & jag passade på att göra mej i ordning. Vi gick till stan, provade på fiskspa, shoppade lite & gick sedan tillbaka till hotellet. Åt en varsin pizza & drack öl, efter ett tag kom den trevliga mannen Maths med hans fru Helén och gjorde oss sällskap. Det var en otroligt trevlig pratstund vi hade och vi fick höra makalösa historier som de berättade. Helén gav oss handmassage/zonterapi och Maths bjöd på drinkar. Där satt vi, jag, Christoffer, Maths, Helén, en finne, hotellägaren och en bekant till honom som jobbade på affären intill. Trots att baren stänger vid 24.00 så kunde vi gå och beställa mer alkohol senare än det. Christoffer fick gratis öl av hotellägaren och Helén gav honom, Stavros, handmassage. Vi satt uppe till 03.00 den natten och bara njöt av livet och sällskapet!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0