Hem till mamma

Det är så himla härligt väder nu! Jag har suttit ute på balkongen en stund och bara njutit. 
 
Lite senare ska jag ta en promenad hem till mamma som bjuder på grillat. Toppendag :-)
 

23 april

Påsken är slut och vardagen är tillbaka. Jag fick ha mitt hjärta hemma ända till i måndags kväll så denna vecka bara flyger förbi nu :-) 
 
Jag jobbade kväll igår och sov knappt något i natt, så tröttheten är ett faktum. Det blir lugnt idag, med undantag för vårat berg med tvätt som jag ska göra något åt i eftermiddag. Livet ;-)

New

Idag hämtade jag ut två plagg jag klickat hem från Nellys super-rea. Den ena skönheten får ni se här :-)
 
 

Ordning och reda

Spenderade min förmiddag nere i tvättstugan och har just tryckt i mej lite lunch. Ska koka mej lite kaffe så jag orkar med eftermiddagen. 
Jag är ju, på både gott och ont, världens pedant och perfektionist. "Var sak på sin plats" och "Ordning och reda" borde bli mina mellan-namn ;-) Nu är jag inne i en organisera-allt-period. Förra veckan fick garderoberna i sovrummet sitt, igår rensade och ställde jag i ordning allt i badrumshyllan och skåpet och idag ger jag mej på min walk-in. Nu ska vinterkläderna och annat krafs ner i förrådet. Känns så himla skönt när man är klar :-) 
 

Livstecken

Måndagen är snart över och jag kan knappt vänta till jag får krypa ner i sängen och sova. Det här har varit en tuff dag, jag är så trött och slut i hela kroppen. Jag gick inte och la mej förrän vid 03-tiden i natt och det har tagit ut sin rätt under dagen. Jag satt uppe och var sällskap åt mitt hjärta tills det var dags för honom att åka till Stockholm för jobb.
 
Idag har jag varit iväg och agerat smakråd åt mamma som ska tapetsera om lite och nu på eftermiddagen har jag haft en kompis över för lite tjejsnack :-) En bra dag och imorgon tar jag nya tag!

DH & hemmaträning

Drar igång dagen med lite träning framför Desperate housewives :-) 
 

Vardagsrum

Vardagsrummet börjar sakta men säkert att ta form. Långt ifrån klart men vi är på god väg :-)
 

Produktiva dagar

Jag var såå trött när jag kom hem från jobbet på måndagskvällen så min lediga dag igår var verkligen behövlig. Jag passade på att göra en massa nytta hemma, betade av hela min to-do-list och det kändes himla bra efteråt! När det är tråkigt väder får man underhålla sej på annat vis.
 
Jag började denna dag nere i tvättstugan och avvaktar lite med planerna för resten av dagen tills jag vet om jag behövs på jobb eller inte. Vad hittar ni på? :-) 

Dags för jobb

Sitter och äter lite innan jag ska packa väskan och åka iväg. Detta måste vara bästa starten på en ny vecka, sovmorgon och sen ett kvällspass på jobbet! Det enda jag kan klaga på är vädret, inte sådär jätteroligt att cykla runt till våra brukare i regn - men om man vänder på det, jag får träffa mina underbara tanter och farbröder samtidigt som man får motion OCH betalt :-) Kan ju inte bli bättre då!

Gaykväll

Tanken igår var att ha en mysig filmkväll tillsammans med Simon och Camilla men efter ett par glas vin blev det istället en spontan-utgång :-) Vi hamnade på Etage där det var gaykväll och jag kan säja att det var längesedan jag hade så roligt! Vi tjejer rockade dansgolvet i princip hela kvällen, superskoj att dansa av sej lite. 
 
Det blev en lång sovmorgon idag och när vi vaknat så låg vi i sängen och bara myste en lång stund. Bästa starten på dagen! Nu däremot håller jag på och städar undan lite från igår innan jag ska hoppa in i duschen och fixa mej inför kvällen. Hoppas ni har en fin helg ♡

Som ett litet barn på julafton

Jag och mamma var till Rusta för att spana in deras erbjudande på Victorias Secret-dofter. Rena himmelriket om ni frågar mej. Fyllde på samlingen rejält idag :-)
 

Torsdagskväll

Hur skönt är det inte att lägga sej i soffan med vetskapen om att "här kan jag ligga hela kvällen om jag vill"? Jag har haft en riktigt skön dag, hunnit träna lite här hemma, städat och nu på kvällen tog jag ett långt bad och pysslade om mej själv. Sådant som behövs ibland :-) Nu ska jag njuta av tv-tittande och tända ljus och imorgon när jag vaknar så ligger min kärlek bredvid mej ♡ 
 

Resten av Sveg-bilderna


Morning

Jag har precis varit ute på morgonpromenad med vovven. Nu äter jag lite frukost, skriver inköpslista och inväntar målaren som fixar med vårat kök :-) Känns som att detta blir en bra dag. 
 

Ljus

Vid det här laget kan ingen ha undgått min besatthet utav ljus. Igår hittade jag två stakar och två lyktor som fick följa med hem. Mysfaktor deluxe.
 

Första april

Denna morgon började inte bra. Jag hade ställt klockan tidigt för att slippa stressa men vad händer? Jo, jag försover mej två timmar. Nåja, jag hann och det var huvudsaken :-)
Idag hade jag spenderar-byxorna på, mamma och jag tog en vända till Horndal och besökte Min lilla mormor och jag och sedan IKEA på hemvägen.


RSS 2.0