Lunch

Idag har jag varit hos mormor och morfar ett par timmar :-) De bjöd på mat och fika och i vanlig ordning spelade vi lite kort också. Så himla mysigt, det gäller att ta vara på tiden man har med varandra.
 

Tandläkaren och fika på stan

Jag var uppe med tuppen idag, jag hade nämligen tid hos tandläkaren 07.50, puuh. Själva besöket klagar jag inte över, jag tillhör den lilla skaran som faktiskt tycker om och längtar till att få komma till tandläkaren ;-) Det var just tiden det var fel på... Dit kom jag i alla fall och när jag var klar tog jag en promenad hem.
 
Nu ska jag göra i ordning något att äta och om nån timme promenera till stan igen där jag möter upp Camilla för en fika och lite fönstershopping! :-) 

White orchid

Som jag älskar orkidéer. Himla fina och för att inte tala om lättskötta ;-) Jag mår verkligen så himla bra när jag har blommor hemma, men de överlever inte sådär superlänge så orkidéer passar mej perfekt.
 
 
Nyaste tillskottet som pryder vårt köksfönster - och vips så kändes det mycket finare hemma. Tänk vad en liten blomma kan göra :-)

Kattungar och kattvakt

Jo men visst hade mammas katt små bebisar i magen! :-) Herregud så jag kommer gosa med dom små. Och innan jag skriver vidare så vill jag klargöra för folk som annars kan lägga sej i för mycket när det kommer till bond/huskatts-avel att detta inte var något som mamma planerat. I själva verket tog hon över Siri (som katten heter) så att hon inte skulle avlivas, då förra ägaren inte kunde/hade möjlighet att ta hand om henne och den enda utvägen annars var att ta bort missen. Siri hade då varit både ute och inne och var runt året när mamma tog hem henne för drygt en månad sedan, med vetskapen om att "risken" fanns att hon var dräktig. Hos mamma har hon endast varit inomhus och för ett litet tag sen så började magen växa och idag åkte vi för att kolla vad veterinären hade att säja om det :-) 
 
Som det kontrollfreak jag är så har jag suttit och googlat en massa om hur man ska gå tillväga när man får en kull kattungar. Uppskattningsvis är det "nedsläpp" inom 2-3 veckor, ååh vad underbart tycker jag som älskar kattungar. Det kan nämligen bli så att Siri föder hemma hos mej och sambon då mamma åker utomlands om cirka 2 1/2 vecka. Och i helgen åker mamma iväg så jag får vara lite kattvakt åt preggot :-) 

Middag hos mamma

Jag har precis kommit hem från en trevlig kväll hos mamma. Vi lagade mat tillsammans och avslutade med lite tv-tittande och glass. Himla gott! 
 
Nu är jag såå trött så jag tänkte lägga mej om en stund. Imorgon ska jag följa med mamma till veterinären med hennes lilla katt, hon har blivit så tjock på sistone så vi gissar på att det är små bebisar där inne :-) Men 100 % säkert är det ju inte så därför ville hon kolla upp det - ska bli så spännande hihi. 
 

Nytt linne


Kräftfiske

Att fiska kräftor är hur mysigt som helst tycker jag. I fredags åkte vi till Enviken för kräftfiske tillsammans med Camilla, Simon och Christian :-) Vi fick en hel del kräftor faktiskt, himla kul. Och gott! Vid 03-tiden så gav vi tjejer upp, fick båtskjuts till land och gick och la oss medans killarna var ute till 06 ungefär. Puh. Vääldigt trött dagen efter men det gick det med. Brukar ni fiska kräftor? :-)
 

Värmeslag

Alltså herreguuud vilken värme det var tidigare idag! Jag hade några ärenden som inte kunde vänta så det var bara att promenera till stan i strålande sol. Man ska ju inte klaga egentligen men idag var det faktiskt föör varmt haha. 
 
Förra veckan åkte vi hem till Kristin och Daniel, drack lite öl och vin och myste på balkongen. Älskar att bara lite spontant dra ihop en myskväll sådär :-) 
 

RSS 2.0