Morgon

Jag släpade mej upp ur sängen för ett tag sedan. Jag är såå trött, hela tiden, varje dag. Sjukt jobbigt. Nåja, det är ingenting som inte lite kaffe kan fixa till :-)
 
Jag och mamma tog en svettig promenad igår på kvällen och när jag kom hem rattade jag och sambon ihop lite hemgjord pizza. Mums! Vi fick film-sällskap av Christian ett par timmar och när han åkte så gick vi och la oss. En riktigt mysig kväll.
 

Bröllop

I lördags var vi i Orsa hela dagen. Min svärmor och Urban gifte sej och det var ett så himla fint bröllop. Massa god mat och trevliga människor. En riktig toppendag med massa kärlek :-) 
 

Rullsand

 
I veckan som var tog vi en liten dagsutflykt till Rullsand för sol och bad. Jag älskar Rullsand, har så många fina minnen därifrån. Det var ofta vi åkte dit när jag var yngre och nu när det gått några år emellan så var det extra kul att åka dit igen och se hur allt förändrats :-) Det blev mest solande för min del, jag tyckte att det var superkallt i vattnet men jag doppade mej åtminstone en gång och det räckte gott och väl haha. Jag hade faktiskt tyckt det vore roligt att åka dit och campa några dagar, får tjata lite extra på sambon ;-)

Lunån

I helgen som var åkte vi till Lunån, en gård med massor av djur som ligger strax utanför Falun. Jag älskar att kolla på djur, det är så mysigt :-)


Fredag

Äntligen fredag! :-) Sambon är påväg hem från Stockholm och nu har vi två härliga veckor framför oss tillsammans, han har semester. Det ska bli så underbart skönt att bara få vara vi. 
 
För att sparka igång semestern ska vi grilla ikväll. Jag har gjort i ordning köttet och städat hela dagen så vi slipper bry oss om det nu i helgen :-) Ha en mysig helg hörrni ♡

Kaffe och tända ljus

 
Såhär ser min mysmorgon ut. Kaffe och tända ljus, bland det bästa som finns. Jag har precis varit ner i tvättstugan och slängt i ett par maskiner, ett evighetsgöra som aldrig tar slut haha.  

Akupunktur

 
Jag var uppe med tuppen i morse, redan 06.30 ringde klockan. Det var dags för akupunktur och zonterapi igen :-) Som vanligt känner jag mej som ett krockat kylskåp efter en behandling så det tog verkligen emot när jag skulle cykla hem igen haha. Nästa gång jag ska dit, om cirka två månader, ska jag få prova på fotbad som fungerar som en slags detox för kroppen. Det blir spännande :-)

Hemma-dag

 
Jag har intagit soffläge efter pyssel i hemmet heeela dagen. Energin är lika med noll. Tänkte lägga ansiktsmask och färga brynen när jag ändå har lite tid över.  

Fullt hus

Fullt hus - lite så känns det. Förutom mina egna små gosisar (hund och katt) så har jag fått tillfällig tillökning. Mammas nya katt har fått komma hit och ska vara här tills i slutet av veckan :-)
 
Hittills har det gått förvånansvärt bra. Inget morrande eller fräsande men de håller lite avstånd. Det återstår att se om de blir kompisar eller inte :-)
 

Igår kväll

Vi grillade lite hemma hos mamma igår och grillat måste ju vara det absolut godaste som finns?! Har nog aldrig ätit så mycket förut haha. 
 
Vi spelade lite trädgårdsyatzy och sen gick vi till Slussen för att spela minigolf :-) Jag tror vi gick och la oss först vid 02.30 och det betyder ju bara att det var en riiiiktigt bra kväll! 
 

Nytt

En ny favorit i garderoben. Jag är heeelt kär i den! :-)
 

Morgonpromenad

I morse tog jag och mamma en promenad på en och en halv timme, svettigt och vääldigt skönt efteråt! :-) Lite dusch och fix efter det så var jag och Christoffer påväg till affären för att handla lite inför kvällen. Nu är vi hemma hos min mamma och njuter av kvälls-solen! 
 

Braun Epilator

Jag tycker det är superviktigt att ta några timmar i veckan till att ta hand om sej själv. Lite vardagslyx liksom. Igår drog jag fram min epilator (som förövrigt är ett hett tips, den är sjukt bra och perfekt såhär på sommaren) och la ansiktsmask. Perfekt avslut på en onsdagskväll.


WHITE

Jag fick ett litet infall förra veckan och målade köksmöblerna vita. Hur nöjd som helst! Det känns direkt mycket fräschare. Jag älskar att pyssla i hemmet och har gärna lite olika projekt för mej när jag är hemma så nu ska allt bli vitt :-)


Ärenden

Tänkte slänga in en snabb update medan jag pustar ut lite i soffan. Jag känner mej helt slut efter fem timmars rännande på stan med mamma. Båda hade lite ärenden att göra och så kikade vi även i ett par butiker :-) Nu ska jag plocka i ordning lite här hemma innan Christoffer kommer hem från Stockholm. 

TIPS

 
1/2/3
Nelly har just nu super-rea med upp till 70 % på massor av fina plagg. In och fynda, HÄR! 

Gårdsromantik

Jag älskar allt som har med inredning att göra, särskilt svag är jag för lantligt och vitt. Hade pengarna funnits där skulle jag inreda hela lägenheten shabby chict, drömma kan man göra :-)
 
Jag var ute efter nya gardiner och kikade runt lite på nätet och det var då jag hittade den här underbara butiken! Såå himla mycket fint. Jag fick hålla fingrarna i styr så inte allt hamnade i varukorgen men en hissgardin till köket klickade jag hem. Nu längtar jag som en tok tills jag får hämta den och visa er men en liten sneakpeek bjuder jag på redan nu.
 

RSS 2.0