Andra Sveg-resan

Här kommer ett par bilder från Sveg. Vi bodde i en skola och det blev superkallt emellanåt. Men trångbodda blev vi absolut inte ;-)
 

At home

Såhär trött och slut i kroppen har jag nog aldrig varit tidigare. Igår kom vi hem från Sveg och fastän jag helst av allt hade velat ligga i sängen sen vi kom hem har jag istället fixat en massa både igår och idag! Packade upp allt så fort vi kom hem igår, åkte och handlade för att fylla på både kyl och frys som ekade tomt och på kvällen stack jag ner i tvättstugan och slängde i ett par maskiner. Hade dubbelt så mycket tvätt denna vecka mot vad vi brukar ha och jag ansåg att det istället var bättre att dela upp det då. 
 
Gick upp 10 i morse och städade lägenheten, handlade fika och vid 14.30 fick vi fikabesök eftersom Christoffer fyllt år i veckan. Varvade fikat med att springa ner i tvättstugan så nu är allt tvättat och klart, äntligen! Nu är sambon påväg till Stockholm och jag har precis diskat undan ett berg av disk för andra gången idag - alltså intar jag soffläge och tänker inte röra mej ur fläcken något mer ikväll :-) 

Morgonmys

Tända ljus & kaffe. Njutning på hög nivå! Såhär ska en morgon vara :-) 
 

Lite nytt

När klockan var 10.30 kom mamma förbi en stund och drack kaffe innan vi åkte iväg. Förbi IKEA där jag köpte tavlor - men har inte bestämt mej för om de ska upp i vardagsrummet eller i köket än. Svårt val :-)
 
Jag älskar ju ljus, så två nya stakar och en "ljuslåda" fick följa med mej hem. Passade perfekt vid tv-bänken. En bra dag, helt enkelt. Vad har ni hittat på?
 

Inköp, inköp, inköp

Idag strosade jag runt hemma och plockade och donade med saker. Ändrade lite här och där. Jag har hur länge som helst stört mej så fruktansvärt på hur tomt och kalt det känns i vardagsrummet. Det ska till mycket för att få den där känslan jag vill ha i vårt hem - därför har jag planerat in en liten tripp till IKEA imorgon med mamma. Jag kan långt ifrån köpa allt jag vill ha, men man måste ju börja någonstans :-) Bilder på hela lägenheten kommer så småningom men sovrummet är så gott som klart, så det visar jag redan nu!
 

Nedräkning

Idag är det endast en vecka kvar tills vi tar vårt pick och pack och åker till Sveg igen! Det ska bli underbart skönt att komma bort ett tag och särskilt mysigt att få vara med min kärlek en hel vecka i sträck. Vi åker på tisdag och kommer hem på lördagen :-) - och då tror jag det är en tjej som är riktigt sliten, haha! Men kul, det kommer vi ha!

Den sjuttonde mars

Klockan är inte ens tolv - jag är färdigfixad och har ett, i princip, kliniskt rent hem. Jag vaknade redan vid sju i morse och var superpigg, tror jag fick en släng av överskottsenergi nu på förmiddagen :-)
Nu ska jag dricka lite kaffe och dra fram kalendern för att planera veckan. Hoppas ni får en fin dag ♡ 
 

What I love most about my home...

Det var den här supersöta skylten jag hämtade ut häromdagen. Jag har letat efter en sån ett tag och när jag hittade den för endast 79 kronor så slog jag till! Hammaren åkte precis fram här hemma så nu pryder den vår hallvägg :-)
 
 

Jobb

Dom behövde mej på jobb idag, så jag tar mitt rufsiga hår och kör ett skönt kvällspass. Vädret går ju inte att klaga på, jag blir så glad i hela kroppen när det är sol. Underbar dag! 
 

Ingen dålig dag

Vilken härlig dag jag hade igår! Inte nog med att vara ledig, jag började dagen med en promenad på nästan en och en halv timme tillsammans med Fho. Hem och svidade om innan mamma hämtade mej, då åkte vi och hämtade ut ett paket som kommit till mej - visar er sen :-) - och så tog vi en vända på stan.
 
Hittade faktiskt en bok jag letat efter ett bra tag, på rea dessutom så den fick följa med hem! Hann komma en bit på den igår, nu dricker jag kaffe och tänker plöja igenom ett par kapitel till innan jag startar denna dag :-) 
 

Fredag

Just nu sitter jag och dricker lite kaffe och väntar på att Christoffer ska komma hem :-) Då åker vi iväg och handlar + hämtar ut ett paket som kommit till mej. Ikväll ska vi bara mysa och äta gott, med undantag för tvättstugan som jag får springa till emellanåt. Hoppas ni får en fin helg! ♡ 
 

New

Igår hittade jag den här fantastiskt fina blusen från Zara i brevlådan. Jag är så nöjd! :-)
 

Kaffe & kaka

Jag fick ett enormt sug till att baka tidigare idag så det var precis det jag gjorde. Schackrutor, nostalgi till tusen då jag alltid hjälpte mormor baka såna när jag var mindre. 
 
Första satsen jag gjorde för ett par månader sedan gav jag bort till mormor & morfar, det blev väldigt uppskattat så dom ska få ett par kakor denna gången också :-) 
 

Sjätte mars

Redan torsdag, hur härligt är inte det? :-) Jag fick äntligen sova en hel natt så jag känner mej riktigt utvilad och pigg! Det här blir en bra dag. 

Sneakpeeks on our home


Femte mars

Oj, idag är jag trött. Jag var hos min fina vän Camilla igår innan jag stack iväg till jobbet och redan när jag kommit till första brukaren så märkte jag att jag var något virrig, haha. Det blev ett stressigt pass, men jag hann och det är huvudsaken. Jag ska passa på att ta igen mej bäst jag kan idag :-) Vad har ni för er? 
 
 

Ljus och film

Nu har jag tänt ljus och ligger i soffan och myser till en film med gott samvete. Vovven i fåtöljen och katten på bordet, hihi ♡ 
 

Monday

Måndagar har på senare tid blivit lite utav en favoritdag för mej :-) Hur klyschigt det än låter så känns måndagar som en mini-nystart, ni vet - ny vecka, nya möjligheter, och hur bra är det inte att ha en nystart att se fram emot varje vecka? Nu sitter jag med almanackan framför mej och ska planera hur veckan kommer se ut, men först - lite kaffe! :-)
 

RSS 2.0