Sjukstuga

 
Såhär rolig är min fredagskväll! Jag är ensam hemma och vrålförkyld. Den slog till igår morse och det har bara blivit värre. Inte det roligaste. Har feber också och sjukt svårt att sova om nätterna. Jag orkar inte göra någonting alls så det har börjat krypa lite i benen på mig. Jag är en sån som verkligen inte klarar av en "slappar-dag" i soffan utan att göra något vettigt, jag måste känna att jag gjort något för att kunna gå och lägga mig med gott samvete haha. Det har alltså resulterat i hejdlöst mycket plugg då det är det enda jag orkar med. Och det ska man väl inte klaga på egentligen, skönt att få undan en del uppgifter ändå. 

Livet kom emellan

 
Hoppsan hejsan! Vadan denna frånvaro kan man ju fråga sig? Livet kom liksom emellan lite. Jag hade (och brukar för den delen alltid ha under vinterperioden) en liten dipp i ett par veckors tid och då är jag som en levande zombie. Jag har liksom noll energi. Jag sover dåligt och är aldrig utvilad, är trött och orkeslös hela dagarna och vill inte hitta på något överhuvudtaget. Känner mig allmänt hängig, ledsen och nedstämd. Att då ha alla dessa måsten med vardagssysslor, djur och plugg tog liksom musten ur mig. Men har i ett par dagars tid känt att det äntligen är påväg att vända nu. 
 
Idag satte jag mig med en massa plugg och betade av en hel del. Utöver det har jag dragit ihop en massa matlådor och städat undan lite. Men det får räcka där. Har en tendens att göra alldeles för mycket på en gång när energin är tillbaka och då står det inte på förrän man är nere på botten igen. Nu har jag bara fokus på att komma tillbaka. 

Vardagsbestyr

Igår släpade jag mig upp ur sängen vid 05.30, efter knappt tre timmars sömn. Hujedamig!! Jag skulle till läkaren rätt tidigt men när jag väl kommit dit så hade dom sagt fel tid till mig och jag fick vänta ett bra tag innan de hade en lucka att klämma in mig i. När jag var klar där tog jag en liten promenad hem, slängde i mig lunch och somnade på soffan i nån timme. Jag skulle egentligen ha pluggat hela dagen igår men jag orkade verkligen inte så det ska jag ta igen nu. Tidigare idag passade jag på att tvätta och handla mat och ikväll kommer Christoffer hem från Stockholm :-) Underbart är ordet. 

2015

 
Då var det år 2015. På nyårsafton åt vi tre-rätters hemma hos min mamma och skålade in det nya året med champagne. Jag och Christoffer firade även två år som förlovade, gud vad tiden går fort!
 
Vad har detta året bjudit på hittills då? Ingenting speciellt faktiskt. Jag har njutit av att ha kärleken hemma men annars har alla vardagens bestyr tagit upp all tid ändå. Nu i helgen tog vi äntligen tag i saker och ting här hemma. Vi hade nämligen vårt gästrum proppfyllt av gamla möbler och skräp som vi behövde åka iväg med men det har liksom skjutits fram hela tiden. Typiskt nog valde vi självaste "storm-dagen" att göra detta på, vi blev väldigt insnöade men det gick bra :-) Tills det att vi var påväg till Enviken för att lämna över lite grejer till Christian. Halt på vägarna, stormigt, mörkt och svårt att se vägen för all snö som yrde och där åkte vi med bil och släpvagn. Jag var livrädd haha!
 
Nu känns det i alla fall som att det börjar bli lite ordning här hemma. Jag fick hem en matta nu i veckan som jag hade beställt i december och igår var vi iväg en sväng för att köpa en ny lampa till vardagsrummet. Idag har jag storstädat som aldrig förr och inväntar just nu att tvättstugan ska bli ledig - måndagar ni vet, de hade ju kunnat vara liite roligare ;-) 

RSS 2.0