Lefkas dag 7

Planen var att gå upp tidigt och tillbringa hela dagen vid havet men så blev det inte riktigt. Christoffer sov medans jag var uppe halv åtta och donade. Löste korsord, packade lite och tog det lugnt. Christoffer gick upp halv elva och då tog vi en varsin toast och öl på hotellet. Vidare till havet där vi solade och badade och drack lite öl på restaurangen Anna-Maria. Gick till ett supermarket i närheten, köpte Breezer och lite annat gott, solade lite mer och vid 15.00 var vi tillbaka vid hotellet. Där åt vi pizza för att sedan gå upp på rummet och göra oss klara inför sista kvällen. 
 
Det var inte svårt att bestämma vart vi skulle äta denna kväll - När vi gick förbi en restaurang stod ägaren utanför och hälsade på oss. När vi sa att vi kom från Sverige tjoade han "God jul!" och sedan ville han att Christoffer skulle ta en citron och kasta mot restaurangägaren som i sin tur hade ett glas som han skulle fånga citronen i! En gratis öl stod på spel. Christoffer fick ställa sej på andra sidan vägen och kasta men missade tyvärr alla gånger. Jag fick prova tre gånger och satte den till slut på tredje försöket! Då fick man applåder och jubel från alla gäster på restaurangen. Vi tog en Tzatziki att dela på till förrätt och en varsin Souvlaki till varmrätt. Restaurangägaren var ett riktigt litet energiknippe (bör tilläggas att han var lika kort som mej! haha), han visade en liten flicka hur han stod på händer på ett av matborden och fortsatte att kasta den där citronen och fånga den. En riktigt mysig restaurang!
 
Vi gick lite i affärer efter maten och sen tillbaka till hotellet där vi njöt av öl & drinkar. Pratade lite med en av hotellpersonalen som vi kallade för Birgit, en sån himla underbar och snäll kvinna! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0