Gästrum

Nu är gästrummet färdigtapetserat. Vilken skillnad det blev! Toksnyggt. Här ska det handlas inredning i helgen vill jag lova, så kul att få komma igång och inreda ett nytt rum :-)
 
Före: 
 
Efter: 
 

En dag fylld av nytta

Börjar denna dag med en liten prommis för att få välbehövlig energi. Resten av städningen ska fixas senare och när Christoffer kommer hem ska vi storhandla. En sån där jätterolig dag ;-) Förhoppningsvis kör jag ett kvällspass på jobb också, hard work. 
 
 

Ledig

Har en ledig dag och då brukar jag se till att få undan både tvätt och städ, ja allt som annars tar en del tid. Innan jag knatar ner i tvättstugan måste jag svepa ett par koppar kaffe bara, det blev en lika tidig morgon idag som föregående dagar, men tapetseringen ska vara klar innan helgen så jag överlever nog nån dag till ;-) 
 

Tapetsering

Har klivit upp klockan 06.00 två dagar i rad för att släppa in tapetseraren. Det känns lite! Omänskligt trött och slut i kroppen. Överlag är våran lägenhet väldigt fräsch och fin men det var tre saker vi inte var nöjda med när vi flyttade in. Tapeten i vårt blivande gästrum, köksluckorna och en vägg i köket. Som tur är får vi allt fixat! Först ut är som sagt gästrummet, spännande att se förvandlingen :-)

Fredag

Så himla skönt med fredag, eller hur? Jag ligger i soffan och kollar på hockey just nu, ska strax ner i tvättstugan och hoppas få en tid imorgon. Det blev lite ändrade planer för helgen då jag i morse fick reda på att jag jobbar söndag. Stressig helg men allt går om man vill :-) 
 
Ikväll kommer Kristin, Daniel och lilla William över till oss. Vi ska dricka lite vin och bara mysa! 
 

Sluta noja

Nu kan jag äntligen pusta ut. Jag hade ett läkarbesök idag på förmiddagen, ett sånt där otroligt jobbigt besök som jag gått och gruvat mej för i en månads tid nu. Det gick i alla fall bra, fick på ett ungefär samma svar jag förväntat mej, med undantag för lite andra saker. Nu återstår det bara att vänta och se hur vi på bästa sätt ska gå till väga med det här. 
 
 
Tänkte ta en promenad i det fina vädret strax, först måste jag bara skryta om min fantastiska fästman ♡, som kommer hem från jobb i sthlm för att vara med hos läkaren. Som stöttar, förstår och finns där. Bäst är du!

Onsdag

 
Jag gick upp supertidigt i morse för att hinna med en vända på stan med mamma innan eventuellt kvällsjobb. Tanken var att leta efter köksgardiner men jag hittade absolut ingenting som föll mej i smaken, jättetråkigt. Nu är jag hemma igen och bara tar det lugnt en stund, här ska det snart pluggas och städas för fullt nämligen.

Frånvaro

Hur mår ni? ♡ Jag har haft lite att göra de senaste dagarna vilket resulterar i att bloggen blir satt åt sidan. I helgen pluggade jag, jag ska få medicindelegering till jobbet och har prov samt utbildning på torsdag. Ledig både igår och idag så jag har passat på att storstäda och tvätta, det är så skönt att ha det gjort. Jag ska ta en liten prommis till affären nu, panta burkar och köpa lite nödvändigheter. I eftermiddag ska jag träffa Fho för en powerwalk och tjejsnack, det var ett tag sedan vi sågs nu så det ska bli riktigt roligt! Vad gör ni idag?
 

4 februari

Lite stressigt nu. Hade kvällspass på jobb igår och nu ska jag fixa till lite mat innan jag åker iväg på ännu ett kvällspass, 14 - 22. Imorgon är jag dock ledig och då ska jag ta en fet sovmorgon, åka till Ikea med mamma och tvätta på kvällen. Låter bra! 

RSS 2.0