Svar

"Hej! Har lusläst dina inlägg om din bröstförstoring nu, jag funderar oxå på Proforma clinic, hur och varför valde du just Calle o inte någon av de andra kirurgerna? Jag bor i Göteborg, hur gör man med återbesök o sånt då? Har massa mer frågor, så ställer gärna dom om du orkar fråga
Ha de så bra o tack för superbra läsning!"

 

Hej! Jadu, jag vet inte riktigt vart jag ska börja, haha. Jag var först inne på att förstora brösten på Citadellkliniken och hade faktiskt bokat en konsultation där som jag sedan avbokade för att jag inte hade någon som kunde följa med mej dit. Sedan började jag fundera på andra kliniker eftersom det skulle ta ca 8 timmar med tåg att åka dit, och jag var inte så sugen på att sitta på ett tåg i åtta timmar och ha ont och kanske vara illamående dagen efter operationen. Sökte lite på nätet och läste en massa bra om Proforma och eftersom det bara tar ca 2 och 1/2 timme att åka till Stockholm från Falun så lät det mer lockande. Priset var lite avgörande också, tror Citadell tar ca 42 tusen för en bröstförstoring. Jag hade ingen aning om hur kirurgerna på Proforma var och jag skulle ju bara dit på en konsultation, vilket inte betyder att jag absolut kommer operera mej hos den kirurg jag träffar. För mej var det viktigaste att jag "klickade" med kirurgen och att jag fick ett förtroende för han/hon och fick jag inte det skulle jag bara boka en ny konsultation hos en annan tills jag kände att jag var trygg. Jag ringde till Proforma och receptionisten frågade om jag hade något önskemål om en specifik kirurg, jag svarade nej eftersom jag inte läst på mer ingående om kirurgerna där. Jag ville komma dit ganska omgående och då föreslog receptionisten Calle. Jag tror Örjan har ganska långa "väntetider" ibland och som jag förstått det så är Michael den som gör minst operationer där. Jag bestämde mej för att gå på en konsultation hos Calle och känna av hur han var och redan när jag kommit dit och hälsat och satt mej ner i stolen på hans rum kände jag att han var den rätta kirurgen för mej.

Jag bor ju också en bit ifrån Stockholm, men du och din kirurg kommer överens om hur återbesöken går till. Jag tror dom har 3-veckors-, 3-månaders- och 6-månaderskontroll. Calle och jag skulle ha de första återbesöken via telefon, och sedan träffas vid 6-månaderskontrollen som också är "slutkollen" eller vad man ska säja. Sedan går det ju också att mejla och skicka bilder på brösten om man är lite osäker :)


Proforma

"Hejsan! Såg att du gjort på proforma.. tänkte också göra där. Kan du inte skriva lite om dom osv!"

 

Hej! Vad kul, då har du gjort rätt val när det kommer till klinik Jag vet inte riktigt vad det är du vill veta om dom, hade varit lite lättare om du var mer precis i din fråga.

Det finns i vilket fall som helst ingenting att klaga på när det kommer till Proforma. Tjejerna som sitter i receptionen är helt underbara och jättegulliga, resterande personal såsom nattsköterskor och narkosläkare var även dom jättetrevliga och måna om en. Michael och Örjan hejade jag lite snabbt på under op-dagen, och Calle som opererade mej - ja, det finns inga ord, bäst i test.

Servicen får MVG och deras lokaler är superfräscha. Man känner sej som en prinsessa när man är där :)

Du kan ju gå in och läsa på deras hemsida http://www.proformaclinic.se/ eller bli medlem på http://www.plastikoperationsforum.se/ och kolla bilder på bröst gjorda av specifika läkare, läsa op-berättelser, få reda på mer om kliniken eller ställa vilken vilken fråga du vill. Det har hjälpt mej väldigt mycket!

Operationsberättelse

Jag opererades onsdagen den 13 Juni på Proforma Clinic och min kirurg var Carl-Johan, 'Calle' Gustafson. Kvällen innan operations-dagen duschade jag med Descutan och kröp ner i en nybäddad säng, allt för att minska infektionsrisken. Jag hade inga problem att sova den natten och när klockan ringde 05.00 bokstavligt hoppade jag upp ur sängen, precis som ett litet barn på julafton. Jag duschade än en gång med Descutan och sedan försökte jag få i mej lite frukost eftersom jag skulle vara fastande minst sex timmar innan operationen. Klädde på mej och plattade håret och hade lite dö-tid hemma eftersom jag inte fick ha på mej vare sej smink, bodylotion, deo, parfym och dylikt som skulle tagit mer tid. Packade min väska väldigt lätt, jag hade med mej ett par extra trosor+strumpor, smink, hårborste, deo och pengar.

 

Jag var lugn som en filbunke på tåget och under hela vår promenad från T-centralen till Söder och Proforma Clinic, mamma var den som var nervös. Jag skulle vara där vid 13.15 och vid 13.00 ca gick vi in på kliniken och jag anmälde mej i receptionen, fortfarande helt lugn. Receptionisten som hette Nadja var supertrevlig, hon kollade leg, svarade på mammas nervösa frågor om hon fick vara med in på rummet innan och sådär - det fick hon, jag hade fått ett eget rum, och sa att betalningen kommit in som den ska så det var bara att slå sej ner i fåtöljerna och vänta en stund så skulle hon visa in oss på rummet sen. Vi hann sitta i ca 2-3 minuter innan Nadja kom och hälsade "på riktigt" och visade in oss på mitt rum som var nummer 9, längst bort från toaletterna (med mina toalettvanor, springer på toa ca 10-12 ggr om dan pga liten blåsa, gjorde det mej väldigt nervös haha).

 

Nadja visade mej vart jag skulle lägga mina kläder och gav mej lite papper att fylla i, önskade mej lycka till och sa att Calle snart kommer in och ritar på mej. Jag skyndade mej att byta om till morgonrock och tofflor, fick endast ha trosor på mej, och sedan fyllde jag i papperen. Skyndat mej hade jag då inte behövt göra, Calle kom först efter nästan 2 timmar, och den där väntan gjorde mej väldigt nervös. Medans vi väntade gjorde jag och mamma små "lekar" som sten sax påse osv, haha. Calle kom i alla fall in på rummet vid tre, som en frisk fläkt och så började han såklart skämta på en gång. "Är du nervös nudå?" "Jaa det kan man säja haha" "Ja men vad bra, det ska du vara! Det är ju första gången för mej det här, så jag är också lite nervös". Man kan ju tycka att hans små skämt borde göra en ännu mer nervös men jag blev bara lugnare av det och skämtade tillbaka. Han satt sej på sängen och jag fick stå framför honom, han började rita och vi tog än en gång upp snacket med storleken. 375 eller 400. Jag talade än en gång om vad jag var ute efter, passande till min kropp men ändå lite större, dock inte gigantiska så de ser ut som om jag är större än vad jag är. Det som blir snyggast helt enkelt. Han mätte lite och sa att mitt mellanrum mellan bröstkorg och nyckelben var lite för "kort" så hade jag tagit 400 hade de suttit under hakan och han sa att 375 garanterat skulle "fylla ut" mina egna bröst perfekt. 375 cc blev det och sedan sa han "Sov så gott då" med glimten i ögat, "Snart är det dags, jag skickar in narkossköterskan om en liten stund".

 

Narkossköterskan kom in kort därefter. Supertrevlig och underbar var hon! Jag fick en liten ”minikopp” med fem tabletter, smärtstillande, lugnande och mot illamående som jag skulle svälja ner med så lite vatten som möjligt. Talade om att jag har väldiga problem att svälja tabletter överlag men det var ingen fara lugnade hon mej med. Det gick bra att svälja tabletterna och hon hjälpte mej på med ett band på armen där namn och person-nr stod och sedan sa hon ”Dåså! Dags för operation!”

 

Jag kramade mamma hejdå och bad om att få ”nervös-kissa” innan vi skulle in i operations-salen. För att komma in i operations-salen var man tvungen att gå igenom uppvaket, där det låg fyra utslagna tjejer och ungefär DÅ blev nervositeten som starkast. Det var då jag insåg att ”Jaa, jag ska faktiskt göra detta nu. Där ligger jag om en stund, med nya bröst!” Jag fick hjälp på med en liten grön ”mössa”, mina händer skakade alldeles för mycket för att kunna få på den själv. När vi kom in i operations-salen spelades det hårdrock på högsta volym, narkossköterskan sänkte musiken, bad mej ta av morgonrock och tofflor och så sänkte hon ”sängen” jag skulle lägga mej på, eftersom jag är så kort så jag fick lättare att komma upp, haha! La mej där med armarna rakt utåt och fick ett stort och varmt täcke över mej och en kudde under knäna. Det kom in en till sköterska, Laila, som bad mej upprepa person-nr, sedan satte hon en ”platta” på mitt lår. Medans Laila höll på med det hade jag blivit stucken i vänster arm och fått något medel insprutat. Det kändes så himla bra att ligga där, de talade om precis vad de gjorde hela tiden, hörde sej för om det kändes bra och pratade jättelugnt med en. Narkossköterskan bad mej tänka på något fint och andas in lite syrgas. Tog två andetag och kände att ”Nej men fan, detta kommer ju inte funka.” Jag kände inte av någonting alls. Tog ett till och tänkte att jag kanske skulle blunda och kort därefter somnade jag.

 

Det första jag tänkte när jag vaknade var att jag nog opererades just då så jag var på väg att i ren panik skrika ”JAG ÄR VAKEN!!!” men som tur var, eller ja tur och tur – det gjorde ju ont såklart, vaknade jag med världens hostattack så jag kunde ju inte riktigt prata. Jag kollade snabbt runt i rummet, det låg två tjejer bredvid mej, kände att det var något som störde vid näsan men det var sköterskan som drog ur slangen jag hade där, och sedan somnade jag om. Vaknade igen, kollade mej runt i rummet, var helt ensam så jag snabbade mej med att lyfta på täcket och där var dom! Mina nya bröst! Kände mej riktigt pigg och visste inte riktigt vad jag skulle göra så jag låg och räknade ”plattor” i taket tills en sköterska kom fram och hälsade, har för mej att hon hette Eva. ”Oj vad du ser pigg ut!” ”Du hostade rejält där när du vaknade, lät riktigt illa. Röker du?” Fick hjälp att dricka vatten och sedan så skjutsade hon in mej på mitt rum. Då var klockan 18.30.

 

Jag bad om att få gå på toaletten direkt och sköterskan sa att ja, vi gör ett försök. Man ska helst sova lite precis efter uppvaket, pga svimningsrisk, men eftersom jag såg så pigg ut så fick jag försöka. Fick sätta mej upp helt själv och dingla med benen från sängkanten. Hon tyckte det såg så bra ut så jag fick ställa mej upp kort därefter och hon hjälpte mej på med morgonrocken. ”Jag går med dej till toaletterna för säkerhets skull, så får du lova att säja till om du blir illamående eller behöver spy.” Vi började gå och det kändes superbra, hon sa ”Nämen, det ser ju ut att gå jättebra för dej, dej kommer jag inte vara ett dugg orolig för” och så fick jag gå själv den sista biten. Klarade det bra och tog mej tillbaka till rummet och upp i sängen igen, kastade mej över mobilen och smsade alla att jag mådde bra och så bad jag mamma komma med godis, drack lite cola och vatten som sköterskorna hade ställt in. Mamma kom och sköterskan hade sagt att ”Hon är förvånansvärt pigg! Det är som om hon inte opererats”, lite kul att höra. Mamma tog lite kort på mej och sådär och jag passade på att trycka på larmknappen för att få lite smärtstillande och sedan beställde jag in lite mat i samma veva. Fick en meny att välja ifrån, jag valde pasta med kyckling och mustig svampsås. SUPERGOTT och jag åt upp allt på tallriken. Även det chockade tydligen sköterskorna, haha!

 

Mamma gick och jag låg och kollade lite på tv och smsade och sedan kom nattsköterskan in och presenterade sej. Hon sa att brösten såg jättefina ut och så sa hon ”Ja det stämmer som dom säjer, du är ju JÄTTEPIGG!” Fick tabletter och hon tog ut tallriken från rummet och frågade om det var något mer jag behövde innan hon skulle komma in lite senare och ge mej lite papper och min sportbh. Jag fortsatte kolla på tv och runt 22.30 där började jag bli trött. Som tur var så kom nattsköterskan in då och gav mej kirurgtejp, papper med tips och råd och en sportbh jag skulle få hjälp med att sätta på dagen efter. Jag somnade kort därefter och vaknade endast en gång den natten, klockan tre när sköterskan kom in med mer smärtstillande. Tog dom och somnade sedan om och vaknade av mej själv vid 06.15, superpigg. Tog mej upp ur sängen och mot toaletterna och när jag gick förbi uppvaket där sköterskorna är så log nattsköterskan mot mej, skrattade och sa ”Godmorgon! Ja-a, och där går du som om ingenting har hänt!”

 

Kollade lite mer på tv och lite efter sju kom sköterskan in igen och tog bort ”ploppen” i armvecket och sa att frukostvagnen var framme så det var bara att gå och ta, och sa att Calle skulle komma in vid 08.00 ungefär. Gick upp direkt och tog frukost, var ensam vid vagnen så jag började fundera på om jag var den enda som var pigg? Sminkade mej så fort jag ätit upp, kollade lite mer på tv och sedan kom Calle. Han tyckte allt såg jättebra ut och även han nämnde att jag verkade väldigt pigg och rörlig. Sa att han skrivit ut recept på Citodon och Penicillin, berättade hur jag skulle göra när jag bytte tejp och hur jag skulle sköta om tuttarna efteråt. Stämde av lite om allt möjligt och kom överens om att ta tre-veckors-återbesöket över telefon istället så jag slapp åka så mycket fram och tillbaka.

 

Kort efter det kom nästa sköterska in, Ylva. Hon tyckte också jag såg pigg ut (haha!), hjälpte mej på med sportbh:n och pratade om hur/när/vilken bh som ska användas efter operationen och lite sådant och sedan sa hon att det var OK att ”checka ut” och att jag skulle ringa om det var något jag kom på i efterhand. Mamma hade smsat att hon satt i receptionen och väntade så jag klädde på mej och packade min väska och gick ut i receptionen. Där pratade vi om återbesök, (även receptionisten sa att jag såg pigg ut) vi fick papper att fylla i när vi kom hem (rese-ersättning), vi fick telefon-nummer till taxi och så fick jag en massa lyckönskningar och jag tackade för mej.

 

Gick direkt till apoteket och hämtade ut mina tabletter, då var klockan runt 09.15 och tåget hem gick 11.45. Det kändes såå himla jobbigt att ta en taxi till stationen och sitta där och vänta så jag fick med mamma när jag sa att jag hellre tar en lugn promenad till stationen. Sagt och gjort, nyopererad och allt, vi gick hela vägen! Tågresan hem gick bra, jag har inte alls mått dåligt efter operationen, brösten ser redan jättefina ut, smärtan har känts som träningsvärk och ett svagt tryck över bröstet – ondast har jag haft i bröstveckan, när det stramar och drar precis vid snitten och jag har inte haft särskilt mycket problem att sova om nätterna. Duscha går hur bra som helst och jag klarar av de flesta vardags-sysslor jag är tillåten att göra, helt själv.

 

Jag kan med hela mitt hjärta VARMT rekommendera Proforma Clinic, alla underbara sköterskor och framför allt Calle! Man blir så omhändertagen och känner sej som en riktig prinsessa! Jag längtar redan tillbaka och känner att jag skulle kunna göra om detta hur många gånger som helst, bara för att få vara där igen. Funderar du på en bröstförstoring så tveka inte på att faktiskt göra en, detta är det absolut bästa jag har gjort och jag är så himla himla lycklig!


Konsultationsberättelse

Dags att skriva om mitt första besök på Proforma Clinic och konsultationen med min kirurg, Carl-Johan Gustafson!

 

Jag och mamma kom till Stockholm vid 12.20 och jag hade tid på kliniken först vid 15.15. Vi bestämde oss för att promenera hela vägen och orientera oss bäst vi kunde medans vi kikade i affärer och lite annat. 14.30 ungefär var vi framme vid Rosenlundsgatan och satte oss då på ett fik för att få någonting i oss. Då kom nervositeten kan jag säja! Jesus kristus, det kändes som om hjärtat skulle hoppa ur kroppen på mej.

 

 

Det började dra ihop sej och vi gick tillbaka till ingången (vilket vi trodde att det var), men det visade ju sej att vi gick in bakvägen och kom till spa-avdelningen istället, haha! Typiskt mej och mamma. Vi hittade i alla fall en dörr där inne som ledde oss rätt. Inne på kliniken spelades det lugn musik som fick mej väldigt avslappnad. Jag gick fram till receptionen och anmälde mej, betalade 500 kr eftersom det var mitt första besök och fick en hälsodeklaration att fylla i medans jag väntade. Jag frågade mamma gång på gång om hon var nervös (antagligen för att lugna mej själv, det känns ju tryggare att höra att någon annan också är nervös) och hon svarade "Ja, tänk om jag inte får följa med in och ställa frågor? Du kommer ju absolut inte komma ihåg någonting han säjer pga din nervositet!"

 

 

Efter ett litet tag kom det ut en man ur ett rum och började pyssla med någonting och jag kände direkt att det där är min kirurg! Ja minsann, jag hade rätt! "Louise" ropade han och jag ställer mej upp, tar hälsodeklarationen i ena handen, går fram och hälsar och frågar lite smånervöst om det var okej att mamma följde med in? Självklart, sa han, och han ber att få hälsodeklarationen och visar in mej och mamma på rummet. Där inne fanns ett skrivbord, två stolar, en stor spegel, en fåtölj och en hylla med massa implantat. Vi sätter oss ner och han går igenom hälsopapperna varpå han utbrister "Du var mej en frisk en!" och så stämmer vi av lite hur länge man bör vara sjukskriven, om jag har barn, är singel och vad jag utbildar mej till. Han går även igenom operationen, talar om vart snittet läggs och hur stort det är, vad som händer efter op, hur länge man bör tejpa ärren, när man kan sola/bada/träna och när man kan använda bh igen.  

 

Efter cirka 5 minuter säjer han "Då var det dags att kasta av kläderna då!" och jag säjer att "Oj, nu blev jag nervös, haha!" men han pratar bara lugnt med mej och säjer att "Ja, det är väl inte så konstigt egentligen, när man precis har träffat någon och ska klä av sej halvnaken". Han mäter mina bröst och säjer att jag har väldigt fina "fåror?" (tror jag) och talar om att mina ärr kommer bli nästintill osynliga pga det, talar om att jag har väldigt fint utgångsläge och att mina bröst är lika stora så jag slipper lägga in olika storlekar för att försöka åtgärda det, och ber mej sedan att ställa mej mot ett svart skynke då det var dags att fota! Framifrån, lite halvt från sidan och sedan i profil. "Och så ler du lite fint så slänger jag upp de här på internet sen". Jag bara skrattade då jag visste från början att Calle är en väldigt lättsam och skojig kirurg och kontrade med att han måste ge mej länken sen haha. "Och så ställer du dej på ett ben och visslar" och jag tänkte vaaaa? Det tog någon sekunds betänketid innan jag insåg att han skämtade, jag var nog lite borta av nervositeten för jag var påväg att faktiskt ställa mej så, haha! Mamma skrattade åt mej när jag berättade om det efteråt, och sa att hon inte hade blivit förvånad om jag faktiskt gjorde det...

 

"Då var det jobbiga över, nu är det dags att prova implantat" YEEEEEES, tänkte jag och han gav mej världens minsta tröja och bad mej sätta på mej den. Är detta också ett skämt tänkte jag, den såg ju så otroligt liten ut, som om den skulle passa en 5-åring. "Den här lille?!" utbrister jag och Calle börjar skratta och svarar att ja, den kommer passa, jag lovar dej. Jag krängde väl på mej den minimala tröjan och javisst, den passade! "Vilken storlek har du tänkt dej?" "Någonstans där vid 400 när jag gjort ristestet." Han ger mej ett implantat och säjer att jag ska stoppa in det under tröjan med svansen uppåt. "Är det här svansen?" frågar jag och petar på den, haha. Stoppar in implantatet och herregudars vad fint det såg ut! Både mamma och Calle tyckte att det var riktigt fint och att det såg proportionellt ut mot min kropp. Jag provade det andra i samma storlek för att se hur det såg ut och Calle frågade mej om jag var nöjd. "Det var riktigt fint men jag vill prova liiite större också" sa jag och både mamma och Calle skrattade. Inläggen jag hade fått prova först var 350 cc, nu gav han mej 400 cc i det ena medans jag behöll 350 i det andra. 400 cc såg okej ut, men nästan liiite för stort, jag frågade mamma vad hon tyckte och hon sa att 350 såg bäst ut. Jag vände mej till Calle och han tyckte samma sak, medans jag sa att jag vill ha en storlek som passar min kropp men ändå är lite större och att jag nu inte kan välja. Han förklarade att det då var bäst att jag körde på 400 cc eftersom det är många som tänker efter op att "jag kunde nog ändå tagit en lite större storlek". Jag vände och vred på mej där i spegeln och sa att "Nej, 400 cc blir för klumpigt" och han talar om att det finns ett mellan-alternativ, 375 cc, som han kan lägga in på de som känner sej osäkra. "JA! Det kör vi på!" säjer jag.

 

 

Jag får byta om och Calle undrar lite om jag vill ha kapselförsäkring och berättar om olika komplikationer när det gäller framför/bakom-placering. Jag sa att från vad jag läst mej till vill jag lägga implantatet bakom och han sa att visst, det kunde han göra, men att han tror en framförplacering i mitt fall skulle vara snyggast. Både bakom och framför gick att lägga på mej, men från vad han berättade om de olika placeringarna och att man har mindre ont efter en framför-placering, samt att man får börja träna tidigare och att det minskar risken för "häng" när jag blir äldre, ändrar jag mej till framförplacering då det faktiskt inte skiljer något annat åt de olika placeringarna och att resultatet blir precis lika fint.

 

 

Han frågar om vi har några frågor, men han svarade faktiskt på de flesta redan från första början när han berättade om operationen och vad som händer efteråt osv, att vi kände oss nöjda. Då var det dags att boka tid för op och jag bad om att få en tid i Juni så inte skolan tar skada av min frånvaro. Det datumet jag ville opas på var han på bröllopsresa, jääävlar tänkte jag då jag faktiskt hade varit rädd innan att han skulle haft semester då. Senaste dagen att opas på innan han gick på semester var den 13 Juni och jag bestämde mej för att ta det datumet trots att jag inte slutat skolan då (slutar ju den 14 så det blir nog inga större problem). "Ja det brukar ju bara vara lite sånt där trams i slutet" säjer Calle och skrattar och säjer att eftersom jag bor i Falun får jag komma på återbesök 3 veckor och 6 månader efter op, istället för att komma flera ggr, så jag slipper betala så mycket för resorna fram och tillbaka. Han frågade om det var något mer, och sa sedan att "Det kommer det ju säkert vara, när du går ut genom dörren så kommer ALLA frågor ploppa upp i huvudet, men du får absolut ringa tillbaka och ställa frågor eller komma på ett kostnadsfritt besök om du känner att du missat för mycket. Det är mycket att ta in på kort tid så jag har all förståelse för det". Som det kontrollfreak jag är så säjer jag att "Mmm, vad har vi kommit fram till? Framförplacering och 375 cc?" "Ja precis, jag skriver upp det här på en lapp åt dej, jag kommer använda implantat med cohesivitet 1...." "Ah, den mjukaste!" Calle tittar upp, ler och säjer "Ja nämen, här var vi pålästa hör jag!" och talar om MP och HP (medium profile och high profile). Vi pratar lite mer, tar i hand och han säjer sedan att jag kan gå till receptionen för att tala om reseersättning och för att få en preliminärtid för operation efter lunch så jag slipper åka till kliniken mitt i natten sen när det är dags. Jag tackar så hemskt mycket, han önskar en trevlig resa hem, jag får ett papper med info om vad man ska tänka på före och efter op, vad jag ska lägga in och hur betalningen sker, och Calle säjer "Vi ses i Juni! Den dagen blir roligare att åka hem på sen!"

 

Jag är så OTROLIGT nöjd med Calle. Han är lättsam, skojig, sympatisk, ärlig,  seriös, glad, har humor och får en att känna sej superavslappnad och lugn samt vet vad han pratar om! Vi klickade direkt och för mej är det väldigt viktigt. Lika barn leka bäst liksom. Jag fick förtroende för honom redan från första stund och likaså fick mamma. Tjejerna i receptionen var supergulliga och kliniken var underbart fin! Jag är så jäkla nöjd. Detta kan inte bli bättre!


Resan

Jag gjorde min bröstförstoring den 13 Juni 2012, alltså snart sju månader sedan vilket betyder att de är färdigläkta nu. På min förra blogg skrev jag om hela "resan" jag gjorde och jag kommer fortsätta skriva om den på denna bloggen också.
 
Konsultationsberättelse och operationsberättelse kopierar jag in som "nya inlägg" här på denna bloggen så dom finns kvar för andra som hittar hit, resten känns onödiga att kopiera då jag ändå kommer lägga upp bilder och dylikt här.
 
För de nya som hittar hit - jag opererade mej av Calle på Proforma Clinic.
 

Livet tar en ny vändning

2013 kommer jag göra till mitt år. Inte för att 2012 var något dåligt år, det var nog bland de bästa hittills. Jag träffade världens finaste kille som jag blev tillsammans med, jag träffade nya människor och tyvärr förlorade jag ett par vänner på vägen när jag insåg vikten av att sätta sej själv i första hand. Jag umgicks med personer jag tycker mycket om och jag flyttade ifrån villan i Källviken där jag bott i tio år till ett BR-hus jag alltid velat bott i. Jag förstorade brösten, en dröm jag haft i 5 år som äntligen gick i uppfyllelse. Blev sambo med världens finaste Christoffer och några minuter innan tolvslaget blev jag även hans fästmö <3
 
Jag tar studenten i Juni och jag känner att det är då livet börjar på riktigt. Då kan jag göra precis vad jag vill och då har jag hela livet framför mej. Helt underbart!
 

RSS 2.0