Pearl Jam

I lördags styrde vi kosan mot Stockholm för att se Pearl Jam. Så jäkla bra var de! 
 
Vi åkte runt 15.30 och var hemma 02.00 så liiite slut var man i kroppen - det resulterade i en heldag på soffan igår med serietittande :-) 
 

Våran midsommar

Hade ni en bra midsommar? Vi startade firandet i Linghed med en hel del andra, grillade och spelade kubb. Jättemysigt! Vid halv nio-snåret på kvällen åkte vi hem till mamma och satt där en stund innan det var dags att bege oss :-) 
 

Stångtjärn

I förmiddags passade jag på att få undan lite tvätt lagom till helgen, alltid skönt att ha det gjort. 
 
Mamma hämtade upp mej vid 13.30 och då åkte vi iväg till Stångtjärn för att ta en promenad i skogen. Nu, 6 kilometer senare, har jag kommit hem och ska styra ihop något att äta :-)
 

Just nu


En bra start på dagen

Jag var uppe vid 07.00 i morse för att hinna svepa ett par koppar kaffe så jag piggnade till innan jag hade telefontid med min läkare. Jag har varit både orolig och nervös inför samtalet men det gick bra, bättre än förväntat faktiskt :-) Dagen kunde inte ha börjat bättre.
 

Kubbspel och grillat

Det var full rulle i helgen som var. I fredags jobbade jag till 21.00 och då hämtade Christoffer och hans lillasyster Maja upp mej, hon sov även hos oss då :-)
 
Jag började lördagen i tvättstugan och sen åkte vi ut till Enviken och var där till ungefär 20.00 och umgicks med Simon och Camilla, spelade volleyboll, kubb och blev bjudna på grillat. Mums! 
 
Igår var det jobb för mej och efter att sambon skjutsat dit mej åkte han iväg till Stockholm. Himla skönt med ledigt idag känner jag haha.
 

Time for some coffee

Jag har suttit hela förmiddagen med en slags datorutbildning som alla anställda inom kommunen ska göra och nu är jag äntligen klar! :-) Dags för lite kaffe så jag orkar med resten av dagen, tänkte fixa lite hemma och få ordning på allt.

Bäsna trädgård

Idag har jag gjort lite ärenden och nödvändigheter tillsammans med mamma. Vi gjorde även en liten utflykt till Bäsna trädgård, hur stort och fint som helst. Jättemysigt att bara gå runt där och kika på allt fint.
 

New kitchen

Jag kan inte förklara med ord hur skönt det känns att dom nu är helt klara med "småfixet" i vår lägenhet som skulle göras. Nya tapeter, nya köksluckor, ny köksfläkt och så har dom fixat en skåplucka som satt snett. Underbart :-) Jag är så nöjd jag bara kan bli!
 
 

Kvällspromenad

Jag har precis klivit ut från duschen efter en mysig kvällspromenad tillsammans med mamma. Vi var ute i åttio minuter, inte fy skam! Både jag och vovven lär somna ovaggade nu haha. 
 

Hur fina är inte dessa?

 
Jag har helt glömt bort att visa lite nytt som vi har i lägenheten. Ljuslyktan fick jag i present av Camilla och Simon, tavlan har jag fått av mamma och LOVE-bokstäverna är köpta på Min lilla mormor och jag. Allt är helt i min smak, jag är helt kär! :-)

Vår helg

Helgen har bjudit på mycket roligheter, grillning och utgångar. Nu drar en ny vecka igång och allvaret och rutinerna börjar om igen. Det är bara skönt tycker jag, jag måste ha rutiner och något att fokusera på för att må som bäst :-) Hade ni en bra helg? 
 

Fredag

De senaste dagarna har varit riktigt tuffa. I onsdags fick jag ett väldigt tråkigt besked, inget jag känner för att skriva något om nu, det tar jag när jag känner mej redo och har smält allt. Det är inget allvarligt, jag fick svar på mina blodprover jag lämnade för någon vecka sedan men det var inte något svar jag hoppats på... 
 
Det tog emot att åka till jobbet efter det där brevet men det var bara att bita ihop. Betade av ett kvällspass igår också så nu är jag ledig hela helgen, hur skönt som helst! Det enda jag tänker göra är att ta det superlugnt och njuta av tiden med sambon, det behövs nu.

En dag att pusta ut på

Här lyser frånvaron och det beror på att jag jobbat både lördag, söndag och igår. Idag är jag ledig och pustar ut lite. Mamma var här för en stund sedan på lite kaffe och nu tänkte jag slänga mej i soffan en stund med en bok. Det gäller att vila när man kan, imorgon kallar jobbet igen :-)
 

RSS 2.0