2015

 
Då var det år 2015. På nyårsafton åt vi tre-rätters hemma hos min mamma och skålade in det nya året med champagne. Jag och Christoffer firade även två år som förlovade, gud vad tiden går fort!
 
Vad har detta året bjudit på hittills då? Ingenting speciellt faktiskt. Jag har njutit av att ha kärleken hemma men annars har alla vardagens bestyr tagit upp all tid ändå. Nu i helgen tog vi äntligen tag i saker och ting här hemma. Vi hade nämligen vårt gästrum proppfyllt av gamla möbler och skräp som vi behövde åka iväg med men det har liksom skjutits fram hela tiden. Typiskt nog valde vi självaste "storm-dagen" att göra detta på, vi blev väldigt insnöade men det gick bra :-) Tills det att vi var påväg till Enviken för att lämna över lite grejer till Christian. Halt på vägarna, stormigt, mörkt och svårt att se vägen för all snö som yrde och där åkte vi med bil och släpvagn. Jag var livrädd haha!
 
Nu känns det i alla fall som att det börjar bli lite ordning här hemma. Jag fick hem en matta nu i veckan som jag hade beställt i december och igår var vi iväg en sväng för att köpa en ny lampa till vardagsrummet. Idag har jag storstädat som aldrig förr och inväntar just nu att tvättstugan ska bli ledig - måndagar ni vet, de hade ju kunnat vara liite roligare ;-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0