IKEA

Vi tog lite sovmorgon i morse och när vi vaknat till liv så åkte vi till IKEA en sväng med Marielle, Kenneth och barnen. Vi kikade efter ett nytt vardagsrumsbord men det vi ville ha var slut, himla trist men vi hittade lite andra smågrejer istället.
 
Nu är jag hemma och mellanlandar lite innan vi ska iväg och handla för kvällen. Fick sjuka cravings efter lasagne så det tänkte jag styra ihop ikväll :-)

Middag

 
 
Vi hade en riktigt mysig kväll igår. Promenerade till stan och åt på O'learys, var där i någon timme för att sedan promenera hem igen. 
 
Idag är sambon i Enviken medans jag plockar i ordning lite hemma. 

Fasadrenovering

Några bilder som ni inte har sett
 
Alltid ska det fixas med något. Så känns det i alla fall. När vi flyttade till lägenheten i början av detta år så var den väldigt fräsch. Några små fel som vi ville ändra på men i helhet var den himla fin. 
 
Sedan vi flyttade in har vi haft folk som tapetserat gästrummet, målat i köket och det senaste - bytt köksluckor. Nu är det så fint det bara kan bli och man vill bara slappna av och njuta. Men det går tyvärr inte. Denna vecka har de börjat med fasadrenovering vilket innebär att vi har byggställningar utanför huset och inte kan gå ut på balkongen och sitta i solen för där ska dom arbeta sex veckor framåt. Jag ska inte klaga, det kommer ju bli jättefint här hemma MEN det känns så surt att inte kunna njuta av balkonghäng första halvan av sommaren.

Vardagslyx

Sambon kommer hem idag och vi har lite planer på att gå ut och äta ikväll, något som vi faktiskt är väldigt dåliga på att göra. De enda gånger som vi gått ut och ätit så har det alltid varit för att fira något, exempelvis årsdag eller födelsedag. Vi går aldrig ut sådär spontant och det vill vi båda ändra på. Jag tycker det är superviktigt att unna sej ibland och lyxa till vardagen som annars blir så tråkig i längden med allt vad den innebär - jobb, tvätt, städ, matlagning och så vidare. 
 
Hur är det för er? Brukar ni gå ut och äta ibland bara för att lyxa till det eller är det bara när ni firar något?
 

Victoria's Secret

Två nya


Måndag

Helgen bara flög förbi kändes det som. Som tur är kommer sambon hem redan på onsdag så vi får mer tid tillsammans då :-) 
 
Jag är ledig idag och lediga dagar betyder oftast att en hel massa nytta görs här hemma, sånt man inte hinner med annars. Jag är klar med alla måsten så nu väntar ett långt varmt bad, hårinpackning och en bra bok. Egentid när den är som bäst! 
 

Sommar

Vilken sommarvärme vi har! Riktigt svettigt på jobbpasset igår och jag gissar att kvällspasset idag lär bli likadant. Puh! 
 
Nu är jag precis hemkommen från en promenad. Gick över till mormor och morfar och firade morfar som fyller år idag :-) Tänkte fixa i ordning lite mat och sätta mej på balkongen en stund innan det är dags att åka. 
 

I solen

Sitter i solen hemma hos mamma och bara njuter! I morse var jag till vårdcentralen och lämnade blodprover, när det var klart tog jag med mej vovven hit :-) Vi ska få nya köksluckor monterat idag och då är jag hellre någon annanstans så jag inte känner att jag är i vägen. Nu - kaffe!
 

Eftermiddagskaffe

Sitter i soffan, hostar och fikar. Jag är sjuk idag också, inte lika illa som det var igår men jag kan inte säja att det är så himla mycket bättre. 
 
Jag blir så rastlös av att bara vara hemma. Vill ha nånting att göra men det går inte så länge jag är dålig... Kommer vara hemma imorgon också så jag har tagit igen mej rejält, jobbar kväll både torsdag och fredag denna veckan och tills dess ska jag väl ändå vara frisk! :-)

Jumpsuit

 
Födelsedagspresent från mej själv. Gööörsnygg jumpsuit från Nelly.

Helgen

Vilken helg det har varit! Grillning, tacokväll och mys med vänner. I lördags och igår hade vi även lite fika eftersom jag fyllde år i veckan som var :-) 
 
Idag däremot så blir det inte mycket gjort. Jag har åkt på världens förkylning, så himla trist. Jag har dock all tid i världen att fixa med några viktiga mail och telefonsamtal så det ska jag pyssla med nu.
 

Akupunktur

Imorgon står klockan på 7. Jag ska iväg på akupunktur och zonterapi, har provat både och förut - dock inte samtidigt som det blir imorgon, och de där nålarna ser jag inte fram emot att få i mej igen haha ;-) 
 

Tisdag

Jag var uppe riktigt tidigt i morse då jag hade ett inbokat telefonsamtal med en läkare. Nu är det avklarat i alla fall och jag kan starta dagen :-) 
 
Jag har några viktiga mail att få iväg nu och sen ska jag ta mej en välbehövlig PW. 

Butterflies

Något jag blivit himla förtjust i på senaste tiden är fjärilar. Hur fina är de inte? :-)


Leopard

 
Ny goding

Lördag

Sambon kom hem redan i onsdags så vi har haft fler dagar tillsammans denna vecka än vad vi haft på länge :-) 
 
Jag ska styra ihop lite middag nu och sen ska vi bara mysa. Finfin lördag om ni frågar mej, hoppas ni får en precis lika bra kväll ♡
 

Black and white

Jag använder aldrig kjol men nån gång måste ju vara den första och en svart-vit kan man matcha allt med. Från Vero Moda :-)


Dalahäst

Idag var jag och mamma iväg till Horndal igen och butiken "Min lilla mormor och jag". Jag shoppade loss ordentligt, de har så himla mycket fint - bland annat denna dalahäst med decoupage som just nu pryder vår vardagsrumshylla :-)
 

Slut som artist

Att städa hela lägenheten när man är lite halvdålig var inte den bästa idén... Tog ett varmt bad tidigare också, det tog verkligen musten ur mej, nu är jag heelt slut! Lägger mej i soffan resten utav dagen med en bra bok :-)
 

Måndag

Helt underbart att vakna till strålande sol och en katt som ligger nära och gosar :-) Idag ska jag ta det lilla lugna, känner att en förkylning är påväg och då gör jag bäst i att bara vara hemma och pyssla.
 

Breakfast

Väldigt sen frukost.
 
Igår jobbade jag till 21 för att sedan komma hem till sambon och fina vänner som styrt upp tacos-kväll! En film efter det och lite kortspel så var klockan runt 02 och vår toppenkväll var slut. 
 
Sov till 11 idag och har inte gjort mycket annat än att ligga i soffan - ibland får man ha såna dagar :-)

Första maj

Vi spenderade vår valborg tillsammans med Kenneth, Marielle och barnen. Grillade och hade mysigt :-) Väl hemma i trappuppgången mötte vi vår granne som bjöd över oss på vin och annat. Vet inte när vi gick och la oss sen men det blev himla sent, haha. En bra kväll och idag har vi varit rätt sega, det hindrade mej dock inte från att städa inför helgen :-) Handlat har vi gjort också så nu kan vi med gott samvete ligga i soffan resten utav kvällen.
 

RSS 2.0